Kilpailuilmoittautuminen

Talven kilpailuihin ilmoittautumiset Markelle / e- mail / marke.rautiala@inari.fi / poikkeustapauksessa p 040 – 8463670 Ilmoita 1-3 pv ennen ilmoittautumisajan takarajaa!

Ei turhia ilmoittautumisia! Sovitaan niin, että jos on ilmoittautunut ja jää ilman hyväksyttävää syytä pois, on valmis maksamaan seuralle ilmoittautumismaksut.

Ilmoittakaa myös karikyro@gmail.com, jotta saadaan kimppa kulkemiset järjestettyä ja näin rahaa säästymään. Kuljemme pohjoisesta aina ensisijaisesti asuntoautolla ja esiinnymme yhtenäisenä joukkueena. (näin takaamme parhaiten sponsoreidemme näkyvyyden) Rovaniemellä ja etelämpänä asuville tulee kuitenkin sellaisia tilanteita, että on viisainta lähikisoissa käydä omalla kyydillä, jonka seura korvaa.

Kaikki SM-kisat, Hopeasompa-, Lääninmestaruus-, Maakuntaviesti, Tour de Barents ja Kultapullokisat hiihdetään sponsoreiden toiveen mukaan seuran edustusasussa! Valmistautukaa osaltanne jokainen osallistumaan myöhemmin ilmoitettavalla summalla voiteiden yhteishankintaan. Viimetalven jälkeen tilanne muuttui huonommaksi. Nyt sponsoroitujen voiteiden osuus on viimetalven jälkeen todella pieni!